Wil je graag weten wat onze klanten over ons en onze reizen zeggen, neem hier dan zeker een kijkje!

Karin (NL)

Rondreis met korte trekking

Visited april 2018

Wat hebben wij een fantastische 2 weken gehad in jullie mooie Nepal. Mede dankzij jullie. Elke dag was er een bijzonder moment. Zo speciaal, dank je wel. Hebben ons ook geen moment alleen gevoeld. Heel speciaal dat we bij jullie thuis mochten komen eten. Voor jullie allen heel veel geluk.

Sabrina (D.)

Rondreis met kinderen

Visited oktober 2019

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken dat het allemaal super georganiseerd was en iedereen was zo vriendelijk tegen ons.

Jan (NL)

Rondreis met Ghorepani trekking

Visited oktober 2019

We hebben een heerlijke indrukwekkende gevarieerde reis gehad. Heel veel succes verder met jullie reisorganisatie.

Andre (B)

Gegidste rondreis

Visited november 2019

Dank u wel voor de mooie reis, leuke herinneringen en perfecte organisatie. We hadden een vriendelijke, bekwame en gezellige gids en een zeer goede chauffeur.

Testimonial of clients Nepal Inside OutNelleke (NL)

Rondreis met Tamang Heritage trekking

Visited november 2019

We kijken terug op een prachtige reis door Nepal. Alle facetten van wat volgens mij een reis moet hebben zaten erin. Verrassingen zoals een lekker hotel na een week wandelen en zeker na weer een vermoeiende rit was voor allen erg fijn. De hartelijkheid van de Nepalese bevolking en de prachtige natuur blijven ons zeker bij. Bedankt voor deze onvergetelijke reis.

Eirini (B.)

Rondreis met Ghorepani trekking

Visited April 2019

Zeer goed georganiseerde tour, leuke mensen, professioneel en vriendelijk tegelijk. Ik kan hun diensten zeker aanbevelen!

Evert (NL)

Annapurna Circuit Trekking

Visited October 2018

Uitstekend. Ze kwamen hun afspraken meer dan na. Dankzij Maaike en Chuda een uitstekende reis gehad.

Wim & Ramon (NL)

Rondreis

Visited November 2018

We vonden Nepal Inside Out via Facebook en vroegen hen om een voorstel. Toen we het ontvingen waren we erg tevreden: precies wat we wilden, zowel qua route als qua hotel en met eigen vervoer en dat alles voor een eerlijke prijs. Je wordt opgepikt op de luchthaven en ontmoet hen persoonlijk in het hotel voor een kleine briefing om de reis nog even te overlopen, en je kan ook nog vragen stellen. De hele reis zijn ze bereikbaar via WhatsApp. We hebben de tijd van ons leven gehad in Nepal dankzij hen!

Fulco (NL)

Natuurreis

Visited Februari 2019

Via Google heb ik destijds de website van Nepal Inside Out gevonden. Ik ben erg blij dat ik de reis bij Maaike en Chuda geboekt heb:
– Communicatie in het Nederlands, wel zo gemakkelijk.
– De reis is helemaal op maat gemaakt, ondanks onze wat afwijkende wensen.
– Alles was mogelijk en Maaike dacht goed mee met ons.
– Maaike en Chuda kennen de weg en de mensen in Nepal en weten daardoor de juiste wegen te bewandelen en de juiste mensen in te schakelen om tot een onvergetelijke reis te komen.