Nepal Inside Out: reisbureau in Nepal

Nepal Inside Out is een reisbureau in Nepal en bied je een echte ‘Nepal-ervaring’.

Je leert Nepal kennen van binnenuit, zonder het gevoel te hebben een toerist te zijn. Je komt op plaatsen waar nauwelijks buitenlanders komen, en mag deelnemen aan het dagelijkse leven van een Nepalese familie. Je kan dit volledig invullen zoals je zelf wenst. Wij maken jouw reis volledig op maat.

Je mag er bovendien op vertrouwen dat onze reizen ethisch verantwoord zijn. Wij volgen de richtlijnen van het internationaal erkend certificeringsschema Travelife. Sinds begin 2018 is ons reisbureau Travelife Certified.

Getuigenissen van onze klanten

Onze gasten getuigen over hun reis met ons in Nepal.

Waarom Nepal Inside Out?

Een eerlijke en verantwoorde, volledig op maat gemaakte reis met persoonlijke service.

100% op maat

Vertel ons wat je belangrijk vind aan je reis. Samen met jou maken we graag je reis helemaal naar jouw wens voor een onvergetelijke reis.

Persoonlijke service

Vanaf het eerste contact tot na de reis blijven we graag met jou in contact. We ontmoeten je ook graag in persoon in Kathmandu.

Nederlandstalige ondersteuning

Niets gemakkelijker dan iemand in het land zelf die je taal spreekt. Met Maaike kan je de hele reis in het Nederlands communiceren.

Eerlijk en verantwoord

Wij doen er alles aan om je reis zo duurzaam mogelijk te maken. Je mag ervan uitgaan dat je reis een positieve sociale impact heeft in Nepal.

Lokale expertise, zonder tussenpersonen.

We zijn een lokale Nepalese reisorganisatie met uitgebreide expertise. Als je bij ons boekt, krijg je een faire prijs, zonder bijdrage aan een tussenpersoon.

Geen verborgen kosten

We omschrijven heel duidelijk in onze reisvoorstellen wat inbegrepen is en wat niet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zijn er geen verborgen kosten.

Geassocieerd met