18-daagse rondreis in Nepal

18 Days

Wil je een zo compleet mogelijke reis in Nepal en genieten van alle pracht die het land te bieden heeft? Dan is deze 18-daagse rondreis in Nepal iets voor jou!

Nadat je de Koningssteden Kathmandu en Patan hebt verkend en hier de culturele Unesco sites bezocht, rijd je door richting Pokhara. Je houdt halt in het pittoreske Bandipur, waar het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan.

Het Phewa meer bij Pokhara is adembenemend mooi. En al helemaal bij helder weer, want dan zie je er de prachtige Himalayas! Je trekt zelfs enkele dagen de bergen in voor een lichte driedaagse trektocht. Je drager draagt je bagage en er gaat een gids met je mee. Zo kan je zelf volop genieten van de omgeving. Nadien heb je nog een extra dagje om uit te rusten of te genieten in Pokhara.

Je rondreis gaat nu richting Zuiden, naar de geboorteplaats van Boeddha. In Lumbini komen jaarlijks vele pelgrims samen en op het domein vind je meer dan 30 Boeddhistisch tempels en talloze standbeelden! Je kan hier ook een fiets huren.

Nadien ga je naar Sauraha, vlak bij het Chitwan National Park, waar je overnacht in een mooie lodge met eigen olifanten. Je trekt de jungle in voor een kanotocht en maakt een mooie jungle wandeling op zoek naar wilde dieren.

Na het avontuur en de natuur van Chitwan, ga je naar Pharping, waar je overnacht op het kloosterdomein. Hier kan je kennis maken met hoe de monniken leven!

Je eindigt je reis in de middeleeuwse stad Bhaktapur, waar de potten liggen te drogen in de zon. Proef hier zeker ook eens de heerlijke lokale yoghurt!

Kortom een heel gevarieerde rondreis door Nepal, die je een mooi inzicht geeft in wat er te zien is in het mooie Nepal. Perfect als je geen lange trekking wil maar toch even wil genieten van de sfeer in de bergen! Je hebt voldoende vrije tijd op de verschillende locaties en ziet verschillende aspecten van het diverse Nepal.

————————————-

Jouw Nepal reis op maat samenstellen?

Laat je inspireren door deze reis. Je kunt de reis helemaal laten aanpassen naar je eigen wensen.


<p>Namaste en hartelijk welkom in Nepal!</p><p></p><p>Aan de luchthaven word je opgewacht door een van onze medewerkers. Deze heeft een bordje met ons logo bij. Zo vinden jullie elkaar bij buitenkomst uit de luchthaven gemakkelijk terug. Na een hartelijke verwelkoming word je per wagen naar je hotel of guesthouse gebracht. </p><p></p><p>Afhankelijk van je aankomsttijd in Kathmandu, heb je vrije tijd om op stap te gaan. Ga ronddwalen in de kleine straatjes van het oude stadsdeel van Kathmandu, waar je je zintuigen de kost geeft. Je ziet overal kleine tempels en stupa's, je snuift pittige geuren van specerijen op en hoort belletjes bij de tempels. Bezoek ook zeker het Koningsplein met het huis van de Kumari en de vele tempels. </p><p></p><p>Je ontmoet vandaag ook Chuda en/of Maaike even voor een korte meet & greet. </p><p></p><p>Je overnacht in een standaard hotel in Kathmandu.</p>

<p>Vandaag heb je een vrije dag om op eigen houtje Kathmandu te verkennen. Ga je toch liever met een gids op stap, laat het ons weten! </p><p></p><p>Kathmandu is een bruisende stad, waar je om elke hoek een tempel of altaartje vindt. Het is ook een stad met verschillende mooie werelderfgoedsites. </p><p></p><p>Een aantal plekjes zijn echte juwelen en niet te missen!</p><p></p><p>Zo heb je op een groene heuvel aan de westelijke kant van Kathmandu het prachtige tempelcomplex van Swayambunath. Je klimt naar dit Boeddhistisch complex onder het toeziend oog van een kolonie apen. Deze tempel wordt daarom ook wel de `apentempel' genoemd. Eens boven kom je in een schaduwrijk park dat omringd wordt door stenen beelden van vogels en andere dieren, de rijdieren van de goden. Je hebt een prachtig uitzicht over Kathmandu. Aan de voet van de heuvel zijn gebedsmolens gebouwd, je kan hier wandelen tot je aan het Amideva Buddha park komt. Een Tibetaans klooster, waar er 3 indrukwekkende in goud vergulde beelden staan.</p><p></p><p>Ga zeker ook de grootste stoepa van Nepal, gelegen in Boudhanath bezoeken. De reusachtige witte koepel, met bovenaan de ogen van Boeddha, rust op het hoogste terras. Je kan naar de basis van de stoepa lopen en net als de monniken en de pelgrims de rituele rondgang met de gebedsmolens meelopen. Er hangen overal gebedsvlagjes. Rond de stoepa woont de grootste gemeenschap van Tibetanen in Kathmandu. In de buurt van de stoepa is er altijd veel te zien: pelgrims slenteren er tussen de kraampjes met boterkaarsen en souvenirs, terwijl uit de omringende gebouwen Tibetaanse muziek klinkt.</p><p></p><p>En als laatste het Hindoeïstisch complex van Pashupatinath. Dit is een uitgestrekt complex op 5 km van Kathmandu. Je mag als niet-Hindoe de tempel niet in, maar je kan wel de ceremonies volgen van de overzijde van de rivier. Hier worden de lichamen van de overleden Hindoe's gecremeerd. Hier ontmoet je ook de saddhu`s, heilige mannen die hun leven gewijd hebben aan de god Shiva en hun thuis op dit domein hebben.</p><p></p><p>Je overnacht in een standaard hotel in Kathmandu.</p>

Vandaag ga je naar de Koningsstad Patan. Patan, het vroegere Lalitpur, is het tweede koninkrijk uit de vallei naast Kathmandu en Bhaktapur. Vooral 's avonds is het er ook aangenaam vertoeven, daarom verblijf je hier ook een nacht!

Patan is een van de grotere steden van Nepal en ligt ten zuiden van Kathmandu. Patan is vooral bekend om het oude Durbar Plein, de Patan Kumari, samen met een groot aantal steen- en metaalbewerkers.

Zeker de moeite waard om te bezichtigen zijn:

De Patan Durbar Square: het koningsplein bij het paleis
De Gouden Tempel: een oude tempel bedekt met gouden, zilveren en bronzen ornamenten - aparte toegangsprijs van 50 roepies
De Kumbheshwar Tempel: een indrukwekkende vijf verdiepingen tellende pagode tempel
Rudravarna Mahavihar / Uku Bahal: een van de oudste boeddhistische kloosters in Nepal (50rps - inclusief toegang tot Mahaboudha Tempel)
Mahaboudha Tempel: een stenen tempel met meer dan 1000 beelden van Boeddha
Machchhendranath tempel: een tempel voor een regengod
Huis van de Kumari: binnenplaats en het huis van Patan's Levende Godin, de Kumari.

In de kleine straatjes rond het Koningsplein kan je ook de metaalbewerkers en de steenkappers aan het werk zien!

Je overnacht in een authentieke guesthouse in Patan.

Je reist vandaag de Kathmandu vallei uit richting Pokhara. Je eerste stop is Bandipur, een charmant Newari stadje dat beschouwd wordt als een levend museum van de Newari cultuur. Het is een van de gezelligste Newari steden van Nepal.

Het stadje ligt op een hoge heuvelrug en de wegen zijn bedekt met traditionele stenen. Maak een interessante wandeling door de stad en ga ook naar een van de uitzichtspunten wandelen, bvb. de Thani Mai tempel die gelegen is op de top van de heuvel en een mooie combinatie is van een schitterend uitzicht en culturele elementen.

Sluit je dag af op een rustig plekje in de hoofdstraat en geniet van de relaxte levensstijl, terwijl je geniet van een hapje & drankje tijdens de zonsondergang.

Je overnacht in een guesthouse in Bandipur.

Bandipur is mooi gelegen en een uitstekend vertrekpunt voor een langere wandeling naar nabijgelegen dorpjes of heilige plaatsen.

Een mooie wandeling van een halve dag brengt je naar de Siddha Gufa, de grootste grot van Nepal. Je gaat de grot in met fakkels en daalt geleidelijk af in de opeenvolgende kamers via verschillende ladders en touwen.

Een andere wandeling van een halve of volledige dag (hangt af van hoe snel je wandelt) is een wandeling naar Ramkot, een traditioneel Magar dorp dat een van de laatste nog bestaande rieten rond huis in de regio heeft. Aan het einde van het dorp is er een restaurant waar je kan genieten van een prachtig uitzicht op de Himalayas: van de Dhaulagiri en de Annapurnas tot aan Manaslu en de Langtang regio. Je kan deze wandeling alleen doen of een lokale gids inhuren om met je mee te wandelen.

Je overnacht in een guesthouse in Bandipur.

Je komt rond de middag aan in Pokhara, waar heel wat te zien en te beleven valt. Pokhara is na Kathmandu het populairste plekje van Nepal. Het leuke plaatsje ligt aan het schitterende Phewa meer. Het meer wordt omringd door imposante bergen van de Annapurna bergketen, waarvan enkele tot de hoogste pieken ter wereld horen.

Maak een mooie wandeling langs de oever van de rivier en sla de lokale bevolking gade die er vissen in het meer en hun boten repareren. Of neem een bootje naar het kleine eilandje en bezoek er de kleine Tal Barahi tempel. Of laat je overzetten naar de overkant van het meer en klim omhoog naar de World Peace Pagoda.

`s Avonds kun je op de oevers ter hoogte van de tempel een Aarti ceremony observeren: Hindoe priesters voeren een ritueel uit waarbij licht (vlammen) worden aangeboden aan de godheden. Zeker de moeite waard!

Je overnacht in een standaard hotel in Pokhara.

De chauffeur brengt je vandaag samen met je gids en je drager naar Phedi, het startpunt van je korte trektocht.

Aan de voet van de Himalayas wandel je op je eigen tempo door kleine dorpjes, met onderweg een schitterend zicht op de witte toppen van de Himalayas. Zeker één van de hoogtepunten van je reis!

Je wandelt de bergen in via een aangelegd pad in een bosrijke omgeving. Na ongeveer 2 uren bereik je het dorpje Dhampus (1650m), waar je luncht met een prachtig uitzicht op de bergen.

Na de lunch loop je verder naar het Australian Camp. Australian Camp ligt op een heuvelrug en heeft een prachtig uitzicht op het zuiden van Annapurna, Hiunchuli, Machhapuchhre en Lamjung Himal. Als je geluk hebt, zie je hier ook roofvogels rondzweven.

Daarna loop je door een rododendron- en eikenbos omhoog tot aan Pothana (1890m). Je geniet van een prachtig uitzicht op de Machhapuchhre, de berg met de vorm van een vissenstaart.

Je overnacht in een teahouse in Pothana.

Je wandelt vandaag eerst geleidelijk aan omhoog voor ongeveer een uur tot je in Deurali (2100 m.) arriveert. Dit dorp, dat door eiken en gemengde bossen omringd wordt, geeft prachtige uitzichten op Manaslu, Annapurna en Mardi Himal.

Na Deurali gaat het pad steil naar beneden tot in Tolkha (1840 m), een prachtig Magar en Gurung dorp.

Je wandelt verder langs het geleidelijk dalend pad via terrasvelden en enkele nederzettingen. Je passeert Landruk, een belangrijk Gurung dorp.

Nu gaat de steile afdaling naar beneden naar de oevers van de Modi Khola rivier en je steekt de rivier over via een ijzeren brug. Vervolgens wandel je via een aangelegd pad met grote treden steil omhoog naar Ghandruk. In het traditionale Gurung dorp, Ghandruk is er een museum over de Gurung bevolking dat je kan bezoeken.

Je geniet in Ghandruk ook van een uitzicht op de Annapurna South (7229 m.), Hiunchuli (6441 m.), Annapurna III (7755 m.) en Macchapuchhare (6997 m). Hier voel je je echt in de Himalayas!

Ook al wandel je vandaag langer dan de vorige dag, je merkt het nauwelijks want er is onderweg zo veel te zien!

Je overnacht in een teahouse in Ghandruk.

Het is al de laatste dag van je trektocht! Vandaag heb je een mooie afwisseling tussen natuur en kennismaking met het dagelijkse leven van de lokale bergbevolking.

Je wandelt het dorp uit op de trappen naar omlaag. Nadien volg je een onverharde weg. Je wandelt langs terrasvelden, waar de lokale bevolking aan het werk is. Wanneer je in het dorpje Kimche (1640m) aankomt, wandelde je al 2 uren.

Je vervolgt je tocht naar het eindpunt en passeert enkele mooie dorpjes zoals Tikyang. Soms wandel je langs terrasvelden, soms door bossen met bamboe, rhododendron en eik. Je wandelt door tot het eindpunt in Syauli Bazaar, waar de chauffeur jullie opwacht.

Na aankomst in Pokhara, heb je de rest van de dag om lekker te relaxen. Heb je stramme spieren van het wandelen, breng dan een bezoekje bij Seeing Hands. Dit is een sociale onderneming waar blinden opgeleid en tewerkgesteld worden tot masseurs. Geniet van een lekker fris drankje en een hapje op een terras langs het meer.

Je overnacht in een standaard hotel in Pokhara.

Vandaag heb je nog een dag om volledig vrij in te vullen.

Maakte je er gisteren een relaxdag van, dan kun je vandaag nog heel wat gaan bezichtigen.

Zoals de prachtige Devi's Falls, een natuurwonder ten zuiden van Pokhara. Het is spectaculair om te zien hoe het water van de rivier in de enorme grot verdwijnt. Aan de overkant van de straat kun je de Mahadev Gupteshwor Grot in, waar je het water van de Devis Falls als een waterval ziet binnenstromen. In deze grot is er ook een heiligdom voor Shiva te zien.

Een ander natuurwonder in Pokhara is de Mahendra grot. Deze grote kalkstenen grot staat ook wel bekend als het ‘huis van vleermuizen’.

In de buurt van Devi's Falls ligt Tashiling. Dit is een van de Tibetaanse vestigingen in Pokhara die uitgegroeid is tot een echt Tibetaans dorp. Hier wonen Tibetanen wiens familie tientallen jaren geleden Tibet ontvluchtten. Je bezoekt er het kleine museum en een handwerkfabriekje. De verkoop van deze handgemaakte goederen is voor veel Tibetanen hun enige bron van inkomsten. De perfecte plaats dus voor wat mooie souvenirs!

Wandel wat rond in de oude bazaar van Pokhara, waar handelaren van diverse etnische afkomsten kleurrijke goederen verkopen. Het is een aangename en schaduwrijke plek om rond te wandelen. Hier vind je ook een van de belangrijkste heiligdommen van de stad, de Bindhyabasini Tempel, gewijd aan de godin Bhagwati.

Fiets je graag, dan kun je in Pokhara ook een fiets of mountainbike huren om rond te touren. Je kan hiermee eventueel naar een van de andere meren fietsen, vb. het Begnas meer waar het veel ongerepter is dan in Pokhara.

In Pokhara en rond zijn er ook verschillende mogelijkheden om avonturensporten te beoefenen: paragliding, zipflyer, canyoning, rafting ...

Je overnacht in een standaard hotel in Pokhara.

In de namiddag kom je aan in de geboorteplaats van Boeddha, Lumbini. Dit is een heilige plaats voor boeddhisten van overal in Azië.

Het domein in Lumbini is Unesco Werelderfgoed en is 4,8 km lang en 1,6 km breed. De heilige plaats wordt begrensd door een grote zone waarin alleen kloosters en tempels mogen worden gebouwd.

Lumbini heeft ruïnes van oude kloosters, een heilige Bodhi-boom, een oude zwemvijver, de Ashokan-pilaar en de Mayadevi-tempel, waar de vermoedelijke geboorteplaats van Boeddha ligt. Op verschillende plaatsen staan standbeelden die het leven van Boeddha in taferelen uitbeelden.

Van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat zingen en mediteren er pelgrims uit verschillende landen.

Je overnacht in een standaard hotel in Lumbini.

Vandaag heb je nog een volledige dag in Lumbini, waar er heel wat te zien is!

Siddhartha Gautama, de Boeddha, werd geboren in de beroemde tuinen van Lumbini, gelegen in de zuidwestelijke Terai van Nepal. Lumbini werd al snel een bedevaartsoord.

In 249 voor Christus maakte de vrome boeddhistische keizer Ashoka een pelgrimstocht naar deze stad en richtte er een van zijn herdenkingszuilen op. De plaats ontwikkelt zich nu tot een boeddhistisch bedevaartcentrum, waar de archeologische overblijfselen verbonden met de geboorte van de Boeddha een prominente plaats innemen.

Lumbini behoort tot de meest heilige en kenmerkende plaatsen voor een van ’s werelds grootste religies.

Je kan dit te voet doen of ter plaatse fietsen huren.

Je overnacht in een standaard hotel in Lumbini.

Je komt rond de middag aan in Sauraha. Sauraha is een klein dorp gelegen net naast het Chitwan National Park.

Maak na de lunch een mooie wandeling langs de Rapti rivier. Je ziet niet alleen dieren baden in de rivier, maar maakt ook kennis met het dagelijkse leven in de omringende Tharu dorpen.

Bovendien kan je ook gewoon genieten van het observeren van de olifanten, die vrij over het domein rondlopen en in de rivier spelen. De lodge is één van de enkelen in Sauraha die eigen olifanten heeft die ketting vrij rondlopen.

Geniet 's avonds met een glaasje van de prachtige zonsondergang langs de rivier.

Je overnacht in een lodge in Sauraha.

Het Chitwan National Park is één van de mooiste en bekendste wildparken van Azië. Letterlijk vertaald betekent Chitwan “in het hart van de jungle”.

Het park heeft uitgestrekte bossen, grote kale grasvlaktes en drassig terrein met kreken en poelen. Er leven meer dan 50 verschillende soorten zoogdieren en 450 verschillende soorten vogels. Je vindt er dieren zoals de gepantserde neushoorns, de zeldzame Bengaalse tijger, luipaarden, beren, reusapen, wilde zwijnen, wilde olifanten, herten, antilopen, miereneters, hyena’s, en krokodillen.

Je trekt vandaag het park in met een lokale natuurgids. Je start met een kanotocht over de Rapti-rivier. In een uitgeholde boomstam schuif je geruisloos over de rivier, wat je de kans geeft om de dieren op de oevers gade te slaan.

Nadien trek je te voet het Chitwan National Park in. Een junglewandeling is een zeer geschikte manier om het wildleven in de jungle van Chitwan te spotten! Een ervaren natuurgids neemt je mee en volgt de sporen van de wilde dieren. De gids weet de dieren op deze manier goed te traceren. Wist je dat Nepal één van de weinige landen ter wereld is waar je op een veilige manier te voet op safari kan?

Je overnacht in een lodge in Sauraha.

Vandaag heb je nog een extra vrije dag in en rond Chitwan National Park.

Je kan er een rustige dag van maken en wat tijd doorbrengen in en rond de lodge. Of je kan opnieuw op stap! De lodge waar je verblijft heeft een heel aanbod aan activiteiten op hun domein en in het park.

Maak een ochtendwandeling in de grasvelden achter de lodge achter een olifant. De olifanten in de lodge zijn geredde olifanten, die op pensioen zijn en dus hun dagen vrij op het domein doorbrengen. De olifant wandelt voor je uit en doet wat hij wil. Je observeert en volgt. Een heel boeiende manier om meer te leren over deze prachtige dieren!

Huur fietsen en ga op verkenning in de Tharu dorpen rondom Sapana Village. Dit is een leuke manier om kennis te maken met de lokale Tharu bevolking en haar levensstijl. En het leuke is dat dit deel van Nepal plat is!

Of ga op jeepsafari in het Chitwan National Park of naar de Twenty Thousand Lakes, waarbij je op zoek gaat naar wilde dieren en op plekjes komt waar je te voet niet meteen komt.

Je overnacht in een lodge in Sauraha.

Na de rit van Sauraha terug richting Kathmandu vallei, kom je aan in Pharping. Dit is een bloeiend, traditioneel Newari dorp, beroemd om zijn pelgrimsoorden en populair bij zowel Tibetaans Boeddhistische als Hindoeïstische pelgrims. De stad heeft een aantal boeddhistische kloosters die zeker een bezoek waard zijn.

Het klooster waar je overnacht, kijkt uit over het omringende landschap en de hoofdgebedsruimte heeft prachtige muurschilderingen en een beeld van 15 meter hoog van Sakyamuni. Er leven hier bijna 200 monniken, dus een ceremonie meemaken is echt een bijzondere ervaring!

In Pharping vind je ook de beroemde Asura-grot of Guru Rinpoche-grot en de opmerkelijke Vajra Yogini-tempel, gewijd aan een tantrische boeddhistische godin.

Je overnacht in een guesthouse op het kloosterdomein.

Je eindigt je prachtige en gevarieerde rondreis met een verblijf in Bhaktapur. Bhaktapur is de best bewaarde middeleeuwse stad van Nepal en een beschermd Unesco-erfgoed. Het grotendeels verkeersvrije centrum is een gezellige plek waar je heel wat tijd kan doorbrengen. Eens de dagbezoekers weg zijn, heerst er 's avonds een heel bijzondere en unieke sfeer.

In de gezellige kleine straatjes kijk je je ogen uit: winkeltjes met kleurrijk handwerk, offerplaatsjes, deuren en ramen in mooi uitgesneden houtwerk goederen en de lokale bevolking bezig met dagelijkse activiteiten.

Bhaktapur is de derde Koningsstad van de vallei en heeft ook een prachtig Koningsplein, met enkele schitterende staaltjes Nepalese architectuur.

Het Koninklijk Paleis is een schitterend gebouw en heeft een balkon met 55 handgekerfde houten ramen. Bekijk zeker ook de indrukwekkende ingangspoort van het paleis: de Golden Gate.

Nyatapola Tempel is de grootste en hoogste pagode die ooit in Nepal gebouwd werd, met architectonische perfectie en artistieke schoonheid. De mooie Bhairab Nath Tempel is gewijd aan Bhairava, het meest felle en manifesterende aspect van Shiva.

Naast de Koningsstad, is Bhaktapur ook wel bekend als de stad van de pottenbakkers. Het middeleeuwse ambacht wordt uitgeoefend op verschillende pleintjes in de stad: je kan dan ook gemakkelijk de verschillende stappen meevolgen. Je ziet de pottendraaiers aan het werk, kan ook de primitieve bakovens zien en het eindresultaat is spectaculair: duizenden potten liggen te drogen in de zon.

De lokaal gemaakte potten worden ook gebruikt om een lekkernij van Bhaktapur in op te slaan: yoghurt!

Je overnacht in een guesthouse in het oude stadsdeel van Bhaktapur.

Day 18 :
Vertrekdag

Het einde van de reis is aangebroken. Tijdens je reis kreeg je de kans om kennis te maken met de verschillende aspecten van Nepal. We hopen dat je een fantastische reis had en heel wat mooie herinneringen mee huiswaarts neemt.

Vlieg je pas later op de dag, dan heb je nog wat vrije tijd om leuke souvenirs te scoren. In Nepal vind je heel wat prachtige handgemaakte goedere van uitstekende kwaliteit.

Minstens 3 uren voor je vlucht, brengt de chauffeur je naar de luchthaven.

Wat is inbegrepen?

 • Airport transfer Kathmandu
 • 2 nachten in een standaard hotel in Kathmandu
 • Transfer van Kathmandu naar Patan
 • 1 nacht in een guesthouse in Patan
 • Transfer van Patan naar Bandipur
 • 2 nachten in een guesthouse in Bandipur
 • Transfer van Bandipur naar Pokhara
 • 1 nacht in een standaard hotel in Pokhara
 • Rit naar startpunt trekking in Phedi
 • 3 dagen diensten van een trekkingsgids
 • 3 dagen diensten van een drager - 1 drager per 2 personen - max.18kg
 • Trekkingsdocumenten
 • 2 nachten in standaard teahouses
 • 2x lunch, 2x avondmaal tijdens de trekking (desserts & drank excl.)
 • Transfer van Syauli Bazaar naar Pokhara
 • 2 nachten in een standaard hotel in Pokhara
 • Transfer van Pokhara naar Lumbini
 • 2 nachten in een standaard hotel in Lumbini
 • Transfer van Lumbini naar Chitwan
 • 3 nachten in een lodge in Sauraha
 • 1 dagexcursie jungle wandeling en kanotocht (geen privé-excursie)
 • Transfer van Chitwan naar Pharping
 • 1 nacht in een guesthouse op het kloosterdomein in Pharping
 • Transfer van Pharping naar Bhaktapur
 • 1 nacht in een standaard hotel in Bhaktapur
 • Transfer van Bhaktapur naar de luchthaven
 • Alle transport gebeurt met een personenwagen met A/C en Engels sprekende chauffeur
 • Alle overnachtingen zijn een standaard tweepersoonskamer, met ontbijt inbegrepen
 • Lokale belastingen
 • 24/7 ondersteuning ter plaatse

Wat is niet inbegrepen?

 • Internationale vliegtickets
 • Reis-en annulatieverzekering
 • Visakosten
 • Fooi voor gids, drager en chauffeur
 • Alles wat niet uitdrukkelijk vermeld wordt

Je kan je aanvraag sturen via onderstaand formulier.

18-daagse rondreis in Nepal
 • Kan het hele jaar door, best van midden september tot eind mei
 • Privé-wagen met Engels sprekende chauffeur
 • Mix van standaard hotels, ecolodges, guesthouses en tijdens de trekking teahouses
 • Eenvoudig, kan aangepast worden
 • 3
 • Phedi / Syauli Bazaar
 • Ghandruk - 2021 m
Nepal Inside Out op TripAdvisor

Zoek